Skip to the main content

IT Talent

Ben jij klaar of bijna klaar met je IT studie en wil je bijdragen aan de digitale transformatie bij onze klanten? Dan bieden wij jou een uniek ontwikkeltraject in samenwerking met onze Academy.


Letterlijk achter het stuur

Bij Quint Young Talent zit jij letterlijk achter het stuur van je carrière. Je bent dus direct op weg naar een veelbelovende toekomst.

Welke weg kies jij?

Direct een vaste baan

‘Dare to Challenge?’ Dan bieden wij je zonder gedoe een vast contract zodat je met ons vertrouwen zorgeloos kan bouwen aan je carrière.

Eén grote Quint familie

Bij Quint Young Talent word je direct opgenomen in de Quint familie. Dit betekent samen leren, lachen, huilen, werken, sporten en natuurlijk feesten. Er is sprake van een open cultuur waarbij je wordt gestimuleerd je mening te geven en waarbij je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen.

Quint is door Great Place to Work® uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland en mag zich een ‘Best Workplace’ noemen. Lees hier Culture Audit.

Quint Academy

Als geen ander begrijpen wij dat het opbouwen van een succesvolle carrière maatwerk is. Het is onze ambitie om jou te vinden, je professioneel te begeleiden, je op te leiden, te trainen en je te boeien met interessante opdrachten bij onze vooraanstaande klanten. ​Hier vind je een overzicht van alle trainingen die je kan volgen via Quint Academy.


Waar wacht je nog op?

Neem plaats achter het stuur en bepaal de koers van je carrière.

Solliciteer nu!

Quint Young Talent

De Oude Molen 1
1184 VW AMSTELVEEN

Telefoon

+31 20 305 3700

E-mailadres

info@quintyoungtalent.nl

Contactformulier

Top